Over Ons


Esther Snijders (1979):

Ik wil klanten laten stralen.

“Als coach in huidverbetering wil ik klanten laten stralen; samen op weg naar die mooiere huid. Dat gaat niet alleen over de buitenkant, maar ook over de binnenkant. Een behandeling doet zoveel meer dan alleen het oppeppen van de huid. Bij mij in de stoel kunnen klanten helemaal ontspannen en eventueel hun hart luchten. Vaak leidt dat tot bijzondere ontmoetingen en die maken mijn werk waardevol.

Een ontspannen sfeer vind ik belangrijk. Daarom nemen we de tijd voor klanten en daarom is de massage een vast onderdeel van bijna alle gezichtsbehandelingen. Masseren doe ik graag, want dan heb ik écht contact met de klant. Bewust gebruiken we in de salon geen apparatuur tijdens de behandelingen, want met je handen en de juiste producten kun je veel doen.”

 

Debbie de Swart (1980):

Blije mensen maken mij gelukkig.

“Als klanten de deur uit stappen en alweer uitkijken naar de volgende keer heb ik mijn werk goed gedaan. Het is fijn om mensen tijdens een behandeling in de watten te leggen, zodat ze helemaal tot rust komen.

‘Een nieuw truitje kun je kopen, maar een nieuw huidje niet’, grap ik wel eens. Bij een eerste indruk speelt je gezicht de belangrijkste rol. Iedereen kijkt naar uiterlijk, of het je nu interesseert of niet. Daarom help ik klanten graag om hun huid te verbeteren, zodat ze zelfverzekerder worden. Als dat lukt, geeft mij dat de ultieme voldoening.”

 

Natasja van Aalst (1969):

Contact met klanten; daar word ik gelukkig van.

“Door je te verzorgen, sta je letterlijk en figuurlijk in contact met jezelf. Verzorging en make-up zijn dus geen handelingen om alleen je buitenkant mooier te maken, maar je voelt je er van binnen ook zelfverzekerder door. Je innerlijke kracht vertalen naar een krachtige buitenkant; dát is ons doel bij SK!N.”
In contact zijn met mijn klanten vind ik het meest waardevol in ons vak. Door goed te luisteren, kan je voldoen aan de wensen. En samen  werken aan een optimale huidconditie, beiden blij hiervan worden geeft mij voldoening. Speciaal voor de 45+ vrouw verzorgen we behandelingen en self- treatments voor het optimaal behouden van een gezonde huid.
Het is geweldig om met dit team onszelf te blijven ontwikkelen. Iedere zelfbewuste vrouw blijven inspireren, laten zien dat aandacht geven aan elkaar en jezelf verrijkend is.”

 

Roos Bleij (1997):

Mijn missie: een prachtige uitstraling creëren.

“De schoonheidssalon van mijn tante wakkerde mijn liefde voor het vak aan. ‘Dat ga ik later ook doen’, zei ik als jong meisje al.. Die wens is nooit veranderd. Een vakvrouw zijn in het schoonheidsvak en op het gebied van visagie dat is voor mij persoonlijk de leukste uitdaging. Goed zijn in wat je doet dan ervaar je ook het plezier en dat zien en voelen mijn klanten. Even volledig tot rust komen en ontspannen tijdens een behandeling dat is veel waard in deze tijd van drukte. Ik coach mijn klanten hoe ze een betere huidconditie kunnen behouden en krijgen.

Mijn passie voor visagie en de klant leren het mooiste uit zichzelf te halen zie ik als een geweldige aanvulling binnen ons team. ‘Natural beauty’, de kunst van de juiste make up is samen kijken waar je sterke punten liggen en daar de nadruk op leggen. Mijn missie is, in het echte leven die prachtige uitstraling creëren, dat is beter dan photoshop.

Comments are closed